Draag jij ook bij aan een gezonder Nederland in 2025?

Een betere toekomst is een gezonde toekomst. Daarom willen we meer aandacht besteden aan onze gezondheid en ons welzijn in een omgeving die duurzaam is en ten goede komt van onze gezondheid. Daarvoor willen we de volgende plannen tot bloei laten komen:

NLvitaal
Vitale samenleving
We willen de samenleving nog vitaler maken. NLvitaal ontsnippert het landschap van initiatieven en biedt ze een platform om op te schalen. Wil je met jouw gemeente aansluiten bij NLvitaal? Dat horen we graag!
JOGG
Vitale samenleving
De JOGG-aanpak maakt de leefomgeving van jongeren gezonder. Wil jij ook dat kinderen en jongeren in een omgeving opgroeien waarin een gezonde leefstijl de normaalste zaak van de wereld is? Meld je dan aan!
The Daily Mile
Vitale samenleving
Het doel van The Daily Mile is heel simpel: fittere kinderen door 15 minuten per dag (hard)lopen op school! Erben Wennemars is ambassadeur. Doe jij ook mee met jouw school?
Schooldakrevolutie
Vitale samenleving
We willen elke vierkante centimeter schooldak laten schitteren met zonnepanelen! De Schooldakrevolutie is op zoek naar gemeenten en scholen die willen meedoen. Laat het ons weten!
Young Impact
Vitale samenleving
Voel jij ook dat je een verschil kunt maken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Sluit je dan aan bij Young Impact. Grijp deze kans om te laten zien in wat voor wereld jij wilt leven en... join the movement!
fiKks
Vitale samenleving
Samen maken we Nederland schuldenvrij! Via de app fiKks kan dit op een laagdrempelige manier. FiKks blijft altijd op zoek naar buddy’s die zich inzetten om mensen te helpen bij geldzorgen.
Stichting Steenbreek
Vitale samenleving
We zijn op zoek naar inspirerende voorbeelden van groen-blauwe bedrijventerreinen en duurzame daken. Ken je mooie voorbeelden of wil je hier zelf mee aan de slag? Laat het ons weten!
Natuur en Milieufederaties
Vitale samenleving
Samen met de Stichting Steenbreek zijn we op zoek naar inspirerende voorbeelden van groen-blauwe bedrijventerreinen en duurzame daken. Ken je mooie voorbeelden of wil je er zelf mee aan de slag? Laat het ons weten!

Nieuws

Meer