Draag jij ook bij aan beter onderwijs in Nederland in 2025?

Met excellent onderwijs willen we Nederland slimmer maken. Niet alleen de generaties van de toekomst, maar ook die van nu – want ook als we ouder zijn, moeten we blijven leren. Deze ambitie hebben we met z’n allen voor ogen:

We kunnen dit realiseren door bestaande initiatieven met bewezen succes zoals Stichting LeerKRACHT, Stichting FutureNL, Cross-mentoring, JINC en IMC Weekendschool te helpen en nog groter te maken.

Cross-mentoring
Excellent onderwijs
Cross-mentoring koppelt schooldirecteuren en directeuren van organisaties aan elkaar, met als doel: van elkaar leren. Wil je meedoen? Meld je dan snel aan!
leerKRACHT
Excellent onderwijs
Stichting leerKRACHT pakt de kansenongelijkheid in het Nederlandse onderwijs aan door een verbetercultuur te creëren. Ben jij een ouder of verbonden aan een school en wil je meehelpen? Meld je dan aan!
Stichting FutureNL
Excellent onderwijs
Draag via FutureNL een steentje bij aan het integreren van digitale vaardigheden in de klas. Help je ons met onze concrete hulpvragen?
JINC
Excellent onderwijs
JINC strijdt tegen kansenongelijkheid en voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Daarom is JINC altijd op zoek naar bedrijven en scholen en die willen helpen. Doe ook mee!
Stichting IMC Weekendschool
Excellent onderwijs
Stichting IMC Weekendschool biedt verrijkend en aanvullend onderwijs aan jongeren vanaf tien jaar uit de armste wijken van Nederland. We zijn altijd op zoek naar bedrijven die ons willen steunen. Word partner!
#allemaaldigitaal
Excellent onderwijs
Toegang tot digitale apparaten betekent toegang tot school, werk en contacten. #allemaaldigitaal wil die toegang voor iedereen beschikbaar maken. Doneer jouw laptops/tablets of steun financieel!

Nieuws

Meer