Initiatieven

Een overzicht van de initiatieven die we kunnen helpen uitgroeien tot iets groots en moois.

NL Leert - Nationale Schoolleiders Top
Excellent onderwijs
47
Supporters
Ben jij een schoolleider in het primair of voortgezet onderwijs? Meld je dan via de website aan voor de volgende Schoolleiders Top!
leerKRACHT
Excellent onderwijs
13
Supporters
Ben jij een ouder of ben je verbonden aan een school, spreken onze doelstellingen je aan en wil je meehelpen aan een cultuurverandering op scholen? Meld je dan aan.
Stichting FutureNL
Excellent onderwijs
7
Supporters
Draag een steentje bij aan het integreren van digitale vaardigheden in de klas, zodat ieder kind in Nederland de kans krijgt om door vanzelfsprekende interactie met technologie de wereld te begrijpen en te maken.
JINC
Excellent onderwijs
16
Supporters
Om onze ambitie waar te kunnen maken, is JINC altijd op zoek naar bedrijven die een structurele samenwerking met ons aan willen gaan. Kun jij ons helpen ons netwerk te verbreden, neem dan contact met ons op.
Hermitage voor Kinderen
Excellent onderwijs
4
Supporters
We zijn altijd op zoek naar kunstliefhebbers die willen investeren in de toekomst. Mocht jij ook financiëel willen bijdragen aan de Hermitage voor Kinderen, neem dan contact met ons op.
Giving Back
Excellent onderwijs
2
Supporters
Denk je wel eens na over je toekomst en hoe je verder kunt komen met je ambities? Of ben jij een ervaren professional en wil jij ook op persoonlijke titel mentor worden van een ambitieuze scholier? Neem contact met ons op!
de Nederlandse School
Excellent onderwijs
11
Supporters
Vind je onderwijs belangrijk en wil je helpen om de Nederlandse School groot te maken? Dat kan! We zijn altijd op zoek naar ruimtes die we kunnen gebruiken voor het faciliteren van inspirerende ontmoetingen voor onze deelnemers.
IMC Weekendschool
Excellent onderwijs
5
Supporters
We zijn altijd op zoek naar bedrijven die ons willen steunen. Dat hoeft niet alleen met financiële steun – we zoeken ook professionals die enthousiast zijn over hun werk en dat graag willen delen met onze leerlingen.
Peer2Peer
Excellent onderwijs
3
Supporters
Zit je in de leerlingen-, studenten- of ouderraad of ben je docent of schoolleider en spreekt de Peer2Peer aanpak je ook aan en wil je ermee aan de slag op jouw school of opleiding? Meld je dan aan.

Jouw initiatief

Breng jouw initiatief onder de aandacht via het NL2025 platform.

Schrijf je in