Neem de 'Time to Change' op het nlgroeit-jaarevent

Maandag 17 jul, 2023
In een wereld vol veranderingen is stilstaan geen optie. In elke uitdaging schuilt een kans. Een kans op voorsprong, om het anders te doen en om beter in te spelen op de vragen van de toekomst. Een kans om het verschil te maken. Een kans om een win-win te creëren.

Maar kansen moet je wel eerst zien. Om ze te zien is het belangrijk om af en toe de tijd nemen en anders te leren kijken.

Precies daarover gaat de zesde editie van het nlgroeit-jaarevent op 25 september: Time to Change. Het is een extra speciale editie door de combinatie met de uitreiking van de Top 250 Groeibedrijven. Verder kun je inspirerende bijdragen verwachten van onder meer Soufiane Touzani, Jacques van den Broek, Remy Gieling, Bas van der Veldt, Ali Niknam, Justin Jansen, Monique Ansink, Süleyman Gögüs en vele anderen.

Het nlgroeit-jaarevent is het event voor en door ondernemers dat je uitdaagt anders te kijken. Gun jezelf een dag waarop je afstand neemt van de waan van de dag. Leer van andere ondernemers over de challenges die zij hebben overwonnen. Spar met gelijkgestemden over jouw eigen uitdagingen en vergroot je kennis over de thema’s die voor jou relevant zijn in de verschillende breakoutsessies. Ga naar huis met een frisse blik en voorzien van nieuwe inzichten om betere beslissingen te nemen.

We vroegen de ruim 300 al ingeschreven ondernemers waarom zij aanwezig zijn op 25 september. Dit is wat zij ons vertelden:

Ik bezoek het nlgroeit-jaarevent om:

- geïnspireerd te worden door topondernemers en (innovatie)experts
- me te verdiepen in thema's die mij uitdagen
- te sparren met andere ondernemers om tot nieuwe inzichten te komen
- kennis te maken en te leren van de Top 250 Groeibedrijven.

Is dit voor jou ook interessant? Hier vind je het complete programma.

Meld je direct aan!

Meer Nieuws