Meer impact op Impact Night

Dinsdag 23 apr
Op 4 juni houdt Young Impact de Impact Night. Young Impact zet zich in om jongeren te laten ervaren dat ze nu al het verschil kunnen maken door hun talent in te zetten voor hetgeen ze belangrijk vinden.

Young Impact is opgericht in 2016. Ze zien dat de jongeren van het eerste uur ouder zijn geworden en nog steeds op zoek zijn naar relevantie, handvatten om impact te maken en inspiratie. Zij zien de enorme uitdaging om jongvolwassenen (GenZ en millennials) te verbinden met andere generaties, de samenleving en de maatschappelijke thema's die spelen en het bedrijfsleven waarin zij werkzaam zijn. Naast de Young Impact Awards en programma's als de Talent Trip organiseren ze op 4 juni 2024 in Rotterdam Ahoy een nieuw evenement: Impact Night (voor 18+).

Impact Night is een onvergetelijke avond vol entertainment, inspiratie en persoonlijke groei. De avond brengt de beste nationale en internationale artiesten samen voor een waanzinnige show waarbij ze niet alleen optreden, maar ook hun persoonlijke verhalen delen op het gebied van onder meer mentale gezondheid, gelijke kansen, eenzaamheid en klimaat. De headliner is niemand minder dan superster Rita Ora. De Nederlandse topartiesten zijn Kraantje Pappie, Son Mieux en Numidia. Ook verrassende sprekers, inspirerende hosts, jonge verschilmakers en aanstormend talent betreden het podium en vergroten de impact die de zaal maakt. De Impact Zone is een unieke plek waar, rondom de Ahoy Arena, initiatieven en organisaties samen met de bezoekers direct het verschil maken.

Impact Night is een unieke combinatie van entertainment en maatschappelijke impact en vindt plaats in de week van de mentale gezondheid. Young Impact ziet dat het voor de jonge en/of betrokken werknemers heel interessant is om samen te komen, een onvergetelijke avond mee te maken en verbinden aan een veel groter netwerk. Met de opbrengsten van de Impact Night maken ze het mogelijk dat op 4 juni overdag 15.000 jongeren gratis de Young Impact Day kunnen bijwonen, waar ze geïnspireerd worden om blijvend impact te maken op de wereld met hun talent.

Meer over de Young Impact Night

Meer Nieuws