Maak je internationale ambities waar!

Vrijdag 17 mrt, 2017
Internationaal ondernemen met het Oranje Handelsmissiefonds

Wat is het?

Export en internationaal zakendoen horen bij Nederland – overal ter wereld zijn Nederlandse bedrijven actief die tevens voor groei en werkgelegenheid in Nederland zorgen. Veel mkb-bedrijven hebben echter het netwerk, de armslag of het geld niet om zelfstandig buitenlandse markten te verkennen. Het Oranje Handelsmissiefonds biedt hun een unieke kans om ‘internationaal te gaan’. Het Oranje Handelsmissiefonds – een initiatief van ING, KLM, MKB-Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland – ondersteunt jaarlijks tien mkb’ers om de stap naar het buitenland te zetten door middel van een handelsmissiepakket met de symbolische waarde van EUR 10.000.

Wat heeft NL2025 betekend?

De aanjagers van NL2025 helpen ondernemers die zich in hebben geschreven voor het Oranje Handelsmissiefonds door hun international netwerk voor hen open te stellen en hen te adviseren. Zij geven ondernemers tips over lokale gebruiken in zakendoen, zorgen voor introducties en openen deuren die anders gesloten blijven. Tevens hebben de winnaars van het Oranje Handelsmissiefonds toegang tot alle mentoren die zich bij nlgroeit hebben aangesloten.

Hoe kunnen we dit laten groeien?

Wil jij met jouw bedrijf international ondernemen? Kun jij, als mkb’er, ons overtuigen van de kracht van je idee, dan helpen wij je om het succes te realiseren. Ook in 2017 selecteert het Oranje Handelsmissiefonds weer tien bedrijven die een jaar lang met raad en daad worden bijgestaan. Meld je hier aan om deel te nemen, wij helpen je graag op weg!

Meer Nieuws