Heb je nog computermuizen met staart over?

Maandag 17 jul, 2023
Een belangrijke hulpvraag van Allemaal Digitaal, het mooie initiatief dat ervoor zorgt dat iedereen in de samenleving digitaal kan meedoen. Want bij Allemaal Digitaal raken de muizen op!

Als de ontvanger daarom vraagt, levert Allemaal Digitaal namelijk een computermuis bij de laptops die ze uitgeven. Zo kan de ontvanger de laptop gemakkelijker gebruiken. Maar inmiddels raken de muizen op. En dus is Allemaal Digitaal op zoek naar muizen met staart. Waarom met een draad? Omdat het dan 100% zeker is dat de muis bij elke computer werkt.

Dus heb je nog muizen over waarvan jouw organisatie geen gebruik meer maakt? Je maakt er Allemaal Digitaal en een heleboel gebruikers heel blij mee! Door de muizen een tweede leven te geven, draagt je organisatie bovendien bij aan de circulariteit van de IT in Nederland. Dubbele winst dus!

Natuurlijk kun je ook nog steeds laptops doneren aan Allemaal Digitaal. Belangrijk, want maar liefst 22% van de Nederlanders kan niet meekomen in de digitale samenleving. Daar zitten ook tienduizenden Nederlanders bij die niet eens de middelen hebben om een digitaal apparaat te kopen. Zo missen zij de toegang tot de digitale samenleving. Met een laptop kunnen zij de eerste stap zetten naar meedoen, zich ontwikkelen en zelfstandig zijn.

Ja, wij hebben computermuizen!

Meer Nieuws