nlgroeit op tour door Noord-Nederland

Donderdag 17 jun, 2021
Op 23 augustus is het in Forum Groningen tijd voor de nlgroeit Ondernemerstour Noord-Nederland. Deze keer zijn Bas van der Veldt (CEO AFAS) en Luuc Elzinga (founder en president Tiqets) de gasten.

Zij doen hun ondernemersgeheimen uit de doeken en jij krijgt volop gelegenheid om vragen aan hen te stellen. Over de groei van hun bedrijf, de moeilijke momenten, de uitdagingen van de coronacrisis en hoe ze blijven doorgaan.

De nlgroeit Ondernemerstour is een hybride bijeenkomst waarbij 25 ondernemers uit de regio Noord-Nederland de kans krijgen om live aanwezig te zijn. De sessie vindt plaats van 16.00 tot 17.15 uur en je kunt je nu inschrijven voor de livestream.

Bas van der Veldt is op zijn 19e begonnen bij AFAS als productmanager. Tijdens zijn studie Bedrijfsinformatiesystemen aan de Universiteit van Amsterdam heeft hij zich de ICT-wereld eigen gemaakt. Via manager productmanagement en directeur Productontwikkeling werd hij in 2008 algemeen directeur (CEO) en boegbeeld van AFAS. Hij is dat nog steeds. Onder zijn leiding groeide AFAS met meer dan 700% en werd het een toonaangevend bedrijf met meer dan 190 miljoen omzet en prachtige rendementen. In 2018 ontvingen Bas en zijn collega's de prestigieuze Koning Willem I-award voor excellent ondernemerschap uit handen van Koningin Máxima. Een van de zijn belangrijkste uitgangspunten is dat zijn 450 medewerkers happy zijn, en daarnaast hun klanten. Dat is de basis van hun succes. Zijn mensen krijgen veel vrijheid. Ze hebben één ‘regel’: doe iets wat toegevoegde waarde heeft voor klanten of medewerkers!

Na zijn bachelor Marketing & Sales in Leeuwarden startte Luuc Elzinga Actavant, een sales-consultancy-bureau in Amsterdam. Hij werd venture partner van Investion, een vroege-fase-VC. Met zijn missie om cultuur toegankelijker te maken, groeide hij met ticketplatform voor musea en attracties Tiqets van startup naar wereldwijde partner. Verschillende investeringen passeerden de revue. In 2019 ontving Tiqets een investering van 60 miljoen dollar van Airbnb. Met ‘s werelds best beoordeelde platform voor musea en attracties verbindt Luuc nieuw publiek aan 3000 locaties. Momenteel helpt Tiqets deze locaties om succesvol te heropenen.

Als groeiondernemer in de regio Noord-Nederland maak je kans om live aanwezig te zijn bij deze sessie. Stuur een mailtje met jouw gegevens en dan nemen we contact met je op. Deze bijeenkomst organiseert nlgroeit samen met Flinc/NOM, Founded in Groningen, Founded in Friesland en IBDO.

Meer weten of je inschrijven?

Meer Nieuws