Derde NLvitaal-bijeenkomst komt eraan!

Maandag 11 jul, 2022
In de huidige maatschappij is het voor onze jeugd en met name voor kinderen en jongeren in een kwetsbare positie een grote uitdaging om gezond te leven. Dat moet anders. We moeten toe naar een samenleving waarin de gezonde keuze voor ieder kind de makkelijkste is. En zo'n samenleving kunnen we alleen sámen waarmaken.

Daar gaan we mee aan de slag op de derde landelijke NLvitaal-bijeenkomst op zaterdag 8 oktober 2022. We komen die dag bijeen met staatssecretaris Maarten van Ooijen (VWS), wethouders en bestuurders uit het JOGG-werknet, aanjagers van NL2025 - leiders vanuit bedrijfsleven, wetenschap, onderwijs, sport en cultuur - én natuurlijk jongeren die willen werken aan een Nederland waarin ieder kind de kans heeft om gezond op te opgroeien.

Tijdens het plenaire deel en in kleinere groepen gaan we met elkaar in gesprek en wisselen we kennis, kunde en (praktijk)inzichten uit. Wat krijgen we al voor elkaar? Waar wringt het? En hoe kunnen we nog beter samenwerken aan concrete veranderingen?

Meer Nieuws