Tweede Nationale Schoolleiders Top primair onderwijs op 25 november 2017

Vrijdag 30 jun, 2017
Persoonlijk leiderschap ontwikkel je samen

Op zaterdag 25 november 2017 vindt de tweede Nationale Schoolleiders Top voor het primair onderwijs plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Op deze afwisselende en inspirerende dag komen schoolleiders en bestuurders, toonaangevende leiders uit het bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen, kunstenaars en sporters bijeen om ervaringen uit te wisselen op het terrein van leidinggeven, visieontwikkeling, teambuilding en teamontwikkeling. Een dag waarop je kunt leren van elkaar en ervaringen kunt delen. Ontmoetingen, gesprekken en verhalen die motiveren, inzichten bieden en je verder helpen in je dagelijkse werk.

De eerste Nationale Schoolleiders Top voor het primair onderwijs op 8 oktober 2016 was een groot succes: het evenement werd bezocht door ruim 500 schoolleiders en werd gewaardeerd met een rapportcijfer 8. Ook liet 95% van de respondenten van de evaluatie weten dit jaar weer terug te komen. Een magazine met daarin een verslag van de top van 2016 is hier te vinden.

Tijdens het evenement op 25 november zal wederom een groot aantal aanjagers en inspiratoren aanwezig zijn vanuit het netwerk van NL2025 – uit het bedrijfsleven, de culturele sector en de sportwereld. Wees er daarom bij op de tweede Nationale Schoolleiders Top voor het primair onderwijs!

Begin september is het volledige programma bekend. Aanmelden voor de Nationale Schoolleiders Top is nu al mogelijk via http://ponationaleschoolleiderstop.nl/.

De Nationale Schoolleiders Top primair onderwijs wordt georganiseerd door NL2025, het ministerie van OCW, AVS, de PO-Raad, het Schoolleidersregister PO, en CNV Schoolleiders.

Meer Nieuws