Initiatieven

Een overzicht van de initiatieven die we kunnen helpen uitgroeien tot iets groots en moois.

NL Vitaal
Vitale samenleving
12
Supporters
Ben jij een wethouder en wil je ook graag je bijdrage leveren aan een gezonde leefomgeving? Dan kun je je hier aanmelden: www.nlvitaal.nl
Jongeren 0p Gezond Gewicht
Vitale samenleving
10
Supporters
Wil jij er ook voor zorgen dat kinderen en jongeren in Nederland in een omgeving opgroeien waarin een gezonde leefstijl de normaalste zaak van de wereld is? Meld je dan aan!
The Daily Mile
Vitale samenleving
11
Supporters
Het doel van The Daily Mile is heel simpel: fittere kinderen door 15 minuten per dag (hard)lopen op school! Erben Wennemars is ambassadeur. Doe jij ook mee met jouw school?
Schooldakrevolutie
Vitale samenleving
3
Supporters
De Schooldakrevolutie is nog pril en is op zoek naar gemeenten en scholen die het spits willen afbijten. Wil jouw gemeente of school meedoen om de Schooldakrevolutie tot een doorslaand succes te maken? Laat het ons weten!
Amsterdammer helpt Amsterdammer
Vitale samenleving
6
Supporters
Ben jij Amsterdammer en wil je een mede-Amsterdammer een meevaller bezorgen? Of heb je een wens en leef je van een minimum inkomen? Dan horen we graag van je!
Young Impact
Vitale samenleving
3
Supporters
Voel jij ook dat je een verschil kunt maken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Sluit je dan aan bij Young Impact. Doe mee aan een challenge of meld je school aan. Grijp deze kans om te laten zien in wat voor wereld jij wilt leven.
Kinderfietsenplan
Vitale samenleving
3
Supporters
Spreekt het Kinderfietsenplan je aan en zou je dit ook wel in jouw stad willen, meld je dan aan en help mee met een inzamelingsactie.
Jeugdsportfonds
Vitale samenleving
4
Supporters
Wil jij ons helpen om kansen te creëeren voor kinderen in je regio? Word dan partner van een lokaal Jeugdsportfonds in je eigen gemeente of provincie. Kijk op onze website voor informatie.
Young Leaders Program
Vitale samenleving
1
Supporters
Heb jij ervaring als trainer of ben je bekend met “train de trainers” initiatieven en wil je ons ondersteunen in het ontwikkelen en uitrollen van geschikte trainingen voor begeleiders van deelnemer? Neem dan contact met ons op!

Jouw initiatief

Breng jouw initiatief onder de aandacht via het NL2025 platform.

Schrijf je in